Gica Hagi va fi noul antrenor al echipei de fotbal Dinamo, campioana "en-titre" si ocupanta locului secund in Divizia A. Instalarea "Regelui" va avea loc, probabil, dupa terminarea actualului sezon si a fost confirmata de impresarul Ioan Becali unor jucatori de la Dinamo pe care-i are sub contract. Hagi ii va lua locul lui Ioan Andone, iar mutarea se va produce dupa inscaunarea lui Ioan Becali in functia de presedinte al "ciinilor rosii".

Andone stie ca are zilele numarate in "Groapa". Tehnicianul le-ar fi spus deja apropiatilor ca va pleca in aceasta vara de la Dinamo, chiar daca va cistiga titlul: "Nu mai rezist. Stiu ca Ioan Becali ma va inlocui, daca va veni la club". Daca Hagi va refuza, solutiile de rezerva ale lui Ioan Becali sint Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu si un antrenor strain, in vreme ce o alta parte a conducerii il sustine pe Mircea Rednic.

Dupa ce a demisionat, simbata seara, de la Galatasaray, Gica Hagi a plecat intr-o vacanta de o saptamina la Ibiza, impreuna cu Gica Popescu, cumnatul sau. Fostul "decar" al tricolorilor are o oferta si de la Steaua.

"Regele" ezita insa sa mearga in Ghencea, de teama ca, mai devreme sau mai tirziu, va ajunge la cutite cu finul sau, patronul Gigi Becali, caruia ii place sa se amestece in treburile antrenorului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.