Mai multi suporteri ai formatiei italiene Lazio Roma au venit, ieri, la terenul de pregatire al echipei si i-au amenintat pe fotbalisti, dupa ce formatia a pierdut cu 1-4 partida contra lui Cagliari, informeaza editia online a Corriere dello Sport.

Suporterii care au venit in cantonamentul de la Formello i-au injurat si amenintat pe jucatori, acestia fiind nevoiti sa revina la vestiare, scrie NewsIn. Mai multi fani au escaladat gardurile pentru a discuta cu fotbalistii, iar antrenorul Delio Rossi a fost nevoit sa intrerupa antrenamentul si sa discute cu fanii nervosi.

"Aveti dreptate sa fiti furiosi, dar cel mai bine ne calmam si vom discuta situtia mai tarziu", le-a spus tehncianul, care apoi a continuat sedinta de pregatire.

"Sunteti numai femei si mercenari", au strigat fanii, iar unul dintre ei l-a provocat pe Aleksander Kolarov la o bataie, apoi l-a avertizat pe fundasul sarb ca il va astepta la iesire.

Fanii au protestat si duminica trecuta fata de rezultatele slabe ale echipei, care se afla pe locul 9, si au blocat accesul autocarului la plecarea din stadion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.