Fotbalistul roman Cristian Chivu, care s-a accidentat in meciul de duminica impotriva Sampdoriei, s-a antrenat separat marti si nu a fost inclus in lotul lui Inter Milano pentru partida contra Cataniei, care va avea loc miercuri, informeaza site-ul gruparii milaneze.

Tehnicianul lui Inter are mai multe probleme de lot, iar Chivu, Marco Materazzi, Francesco Bolzoni si Walter Samuel s-au pregatit separat marti, in timp ce Patrick Vieira se afla in Franta, unde urmeaza un program special de recuperare, scrie NewsIn.

Mourinho, care este suspendat dupa ce a fost eliminat la ultima partida, a convocat 21 de jucatori pentru meciul impotriva Cataniei, din etapa a 21-a din Serie A, partida care va avea loc la ora 21:30.

Internazionale Milano este pe primul loc in Serie A, cu trei puncte mai mult decat Juventus, care miercuri va evolua impotriva lui Udinese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.