Presedintele lui Real Madrid din perioada 2000-2006, Florentino Perez, are cele mai mari sanse sa fie succesorul lui Ramon Calderon la conducerea clubului, potrivit unui sondaj efectuat de cotidianul Marca in randul fanilor cotizanti in urma caruia acesta a primit 62,9% din voturi, informeaza AFP.

Florentino Perez a obtinut 62,9% din voturi, in timp ce fostul jucator al lui Real, Manolo Sanchis, si contracandidatul lui Ramon Calderon de la alegerile din 2006, Juan Palacios, au primit 15,1%, respectiv 7,1% din voturi, informeaza NewsIn.

Perez a mai detinut functia de presedinte al lui Real Madrid timp de 6 ani, intre 2000 si 2006. Acesta a fost cel care i-a transferat la gruparea blanco pe Luis Figo, Zinedine Zidane, David Beckham, Michael Owen, sau Sergio Ramos.

Fostul conducator al lui Real Madrid, Ramon Calderon, si-a prezentat demisia la data de 16 ianuarie in urma unei campanii pe care cotidianul Marca a purtat-o timp de o luna impotriva sa. Publicatia iberica a aratat cum oficialul madrilen a manipulat rezultatele votului de la cea mai recenta Adunare Generala, ce a avut loc pe 7 decembrie 2008. Pana la alegerile din vara, postul lui Calderon va fi ocupat de vicepresedintele Vicente Boluda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.