Fostul mare tenisman s-a decis sa nu intre in hora alegerilor de la sefia Federatiei,desi a fost propus sa candideze din nou la functia de presedinte.

Tenisul romanesc se confrunta de ceva timp cu o alarmanta situatie de criza, alegerile de la FRT devenind marul discordiei intre fosti mari sportivi, care pana nu demult erau colegi de suferinta. Dumitru Haradau, Florin Segarceanu si Ruxandra Dragomir sunt trei dintre numele grele care au intrat in hora, exprimandu-si dorinta de a concura pentru presedintia FRT. Pe lista a fost trecut si legendarul Ilie Nastase, presedintele demisionar, care pana mai zilele trecute nu-si exprimase ferm decizia de a reveni la sefia FRT.

"Nu candidez! Am decis, impreuna cu sotia, sa-mi vad de familie si de treburile personale", ne-a spus ingandurat fostul lider ATP, care incearca de zece ani sa-si vada visul implinit: o academie de tenis care sa-i poarte numele!
Alegerile de la FR Tenis au declansat un adevarat razboi intre taberele candidatilor la functia de presedinte, in sedinta din decembrie, amanata din lipsa cvorumului, fiind inregistrate multe cuvinte grele si gesturi neortodoxe.

Paradoxal, desi candidatul Ilie Nastase n-a fost prezent, fiind plecat in Franta, numele legendarului jucator a tot fost vehiculat in Poiana Brasov. Unii, sustineau ca sedinta trebuie amanata pentru ca si Nasty sa poata candida. Altii, au fost suparati pe "manevrele" care au condus la lipsa cvorumului. Si, uite asa, sedinta s-a transformat intr-un teatru de razboi. Fara voia lui Nastase. Care pana mai zilele trecute n-a zis clar nici ca va candida din nou la sefia FRT, nici ca n-o mai face!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.