Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, i-a “intepat” pe rivalii de la CFR Cluj, lasand sa se inteleaga faptul ca acestia nu se respecta, atunci cand accepta atatea inscrisuri publicitare pe tricouri.

“Noi discutam, am avut negocieri cu cateva firme interesante din Romania, nu ne-am inteles la raportul pret si dimensiune. Noi nu avem decat un singur loc de vanzare, e vorba de locul din fata.

In rest, in spate nu ne intereseaza, am avut oferte, pe maneca, in spate, pe chilot, dar nu ne intereseaza, vrem ca tricoul Universitatii sa fie imaculat.

Sa nu creada cineva ca noi nu puteam sa aparem cu un tricou gen CFR Cluj, cu sorcova pe el. Si noi puteam sa gasim sume din astea, de 150.000-200.000 pe spate, pe coate, pe maneca, pe umar, dar nu am vrut, am tinut foarte mult la aspectul tricoului”, a declarat Mititelu pentru Radio Oltenia Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.