Instanta a motivat ca nu are competenta pentru a da un verdict in acest caz, pentru care clubul banatean a fost depunctat de FIFA.

Tribunalul Bucuresti a respins actiunea omului de afaceri Marian Iancu, prin care cerea toate drepturile asupra Politehnicii Timisoara, pe motiv ca instantele judecatoresti nu sunt competente.

"Este vorba de o actiune in constatare, prin care noi dorim ca un judecator roman sa constate, in baza documentelor pe care le punem la dispozitie, ca detinem toate drepturile, inclusiv palmaresul, in ceea ce priveste echipa Politehnica Timisoara, si nu Claudio Zambon. El vine cu o decizie a TAS, insa, in Romania, se aplica legea romana", declara pentru NewsIn fostul patron al FC Timisoara Marian Iancu.

Marian Iancu a afirmat, intr-o conferinta de presa din 8 septembrie 2008, ca TAS nu ar fi dictat decizia de depunctare daca in documentul trimis de Adalbert Kassai la FIFA ar fi fost trecuta istoria completa a echipei si s-ar fi tinut cont de toate documentele:

"Aceste acte nu apar in scrisoarea pe care domnul Kassai i-a dat-o lui Zambon. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.