Anghel Iordanescu nu crede ca actualul finantator este dispus sa vanda, Ilie Nastase nu ia in seama "speculatiile“, iar Gica Popescu sustine ca nu are bani pentru o astfel de investitie.

Dupa modelul Rapid, fosti jucatori ai Stelei s-au aratat cu multe rezerve dispusi sa cumpere actiuni la echipa din Ghencea, dupa ce actualul patron, Gigi Becali, a anuntat ca este gata sa renunte la club.

Pentru ca numele lui se confunda cu culorile ros-albastre, fostul antrenor al Stelei Anghel Iordanescu a fost primul care a spus ca ar investi in echipa sa de suflet, desi are rezerve in ceea ce priveste declaratiile latifundiarului din Pipera.

"Sunt surprins de declaratiile lui Becali. Sub nici o forma nu va vinde. Cred ca fost o gluma. Eu nu ma vad patronul Stelei. Daca s-ar vinde pe actiuni, as cumpara.

As ajuta fosta mea echipa. Mi-ar fi greu sa spun acum cate actiuni as cumpara, dar eu nu cred ca Becali va vinde“, a spus Iordanescu la sport.ro.

Mai mult, prin targ au aparut zvonuri conform carora Gica Hagi, Gica Popescu si Ilie Nastase se pregatesc sa cumpere Steaua de la latifundiarul din Pipera. Speculatiile au fost insa negate cu vehementa de acestia.

"Deocamdata nu am capacitatea financiara pentru a tine un club din Liga I. Sper sa am aceasta capacitate candva. Oricum nu se pune problema ca acel club sa fie Steaua, deoarece este o echipa cu pretentii financiare enorme.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.