Cei doi si-ar putea disputa titlul de Cel mai bun sportiv din lume in emisiunea "Superstaruri“ a postului de televiziune american ABC.

Prestatia Nadiei Comaneci la NBC in reality show-ul "Ucenicul“ se pare ca i-a incantat pe rivalii de la ABC, care o curteaza pe zeita de la Montreal pentru a aparea in competitia "Superstaruri“. Daca in emisiunea prezentata de miliardarul Donald Trump, fosta gimnasta a fost nevoita, printre altele, sa vanda o cantitate cat mai mare de hot-dog, de aceasta data ea va trece probe sportive, mult mai pe placul ei. Opt nume celebre in lumea sportului isi vor disputa titlul de Cel mai bun atlet din lume. Seria cuprinde sase episoade si va fi prezentata, in premiera, in aceasta vara.

De-a lungul timpului, competitia prezentata de ABC a fost castigata de nume celebre ca OJ Simpson (1975), Hermann Maier (2001) si Bode Miller (2002).

Pentru editia din acest an, organizatorii si-ar dori sa alinieze la start pe fostii gimnasti Nadia Comaneci si Bart Conner, dar si pe vedetele fotbalului american Barry Sanders, Adrian Peterson si Jason White.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.