Avocatul formatiei AC Milan, Leandro Cantamessa, a confirmat ca echipa este interesata de un transfer definitiv al mijlocasului englez David Beckham, care este imprumutat pana in luna martie, informeaza Gazzetta dello Sport.

Internationalul englez trebuie sa evolueze la AC Milan pana la 8 martie, apoi sa revina la LA Galaxy, pentru a putea evolua in noul sezon al MLS, dar oficialii lui Milan vor ca el sa mai ramana la echipa, mai ales dupa ce duminica a reusit primul sau gol, in victoria cu Bologna, scor 4-1.

"Dupa luna martie se poate intampla orice. Beckham trebuie mai intai sa discute cu cei de la LA Galaxy si sa le spuna ca se simte foarte bine aici, iar de-abia atunci putem porni negocierile privind un transfer", a afirmat avocatul formatiei italiene, Leandro Cantamessa.

Perioada de transferuri din Italia se va incheia pana la finalul imprumutului lui Beckham, dar presa engleza a scris ca mijlocasul ar putea ramane la AC Milan pana la 2 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.