Tehnicianul spune ca George Copos, finantatorul giulestenilor, a gresit cand a ales sa schimbe conducerea tehnica a echipei. Il Luce a comentat pentru "Adevarul“ amicalul cu Unirea Urziceni, scor 0-0, disputat aseara, situatia sa de la Sahtior, dar a vorbit si despre Liga I.

Adevarul: Cum a fost amicalul cu Unirea?

Mircea Lucescu: Cand am ajuns la stadion, a inceput ploaia. Apoi, la startul reprizei a doua a fost chiar lapovita. Amicalul s-a disputat in conditii groaznice. S-a terminat 0-0, dupa un meci deloc spectaculos. Nu m-a multumit jocul, dar a fost un antrenament reusit.

Ce v-a impresionat cel mai mult la ialomiteni?

Unirea este o echipa foarte bine organizata defensiv, stie sa acopere bine spatiile libere. Au jucat cu mare ambitie. Jocul lor aerian este foarte bun. Par imbatabili acolo, au reusit sa domine fundasii nostri. Se vede ca Dan Petrescu face o treaba foarte buna la Urziceni.

Presa turca sustine ca Galata va pregati un salariu de patru milioane de euro. Este adevarat?

Nu este absolut nimic adevarat din ce scriu turcii. De altfel, acei ziaristi imi creeaza mereu probleme prin ce scriu. De multe ori, ei preiau informatii din presa romana. Ei cred ca eu am mare influenta asupra respectivelor ziare si de aceea preiau tot. Stiu ca in iulie imi expira contractul cu Sahtior, dar nu sunt stresat de aceasta problema.

Ce obiectiv mai aveti cu Sahtior? V-ati propus Cupa UEFA?

Este vital sa ne calificam in Liga Campionilor. Acum este mai greu sa mai speram la titlu, caci distanta fata de lider este prea mare (n.r. - 12 puncte sunt intre Dinamo Kiev si Sahtior, in favoarea primilor). Dar la locul doi avem sanse si nu trebuie sa ratam acest obiectiv. Cat despre cupele europene, sigur ca vrem sa inaintam cat mai mult, dar, repet, obiectivul nostru principal este Liga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.