Patronul rapidist George Copos, care detine si in prezent 99,99 la suta din actiunile clubului, a afirmat in repetate randuri ca Dinamo este echipa Militiei.

Acum, dupa ce a gasit scris pe peretii casei sale mesaje de amenintare, fostul vicepremier a depus o sesizare la Sectia 1 Politie pentru amenintare si distrugere. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, camerele de supraveghere au surprins sambata, la miezul noptii, trei persoane care au scris pe zidurile casei lui George Copos, situata pe o strada din centrul Capitalei, "Javra“, "Mori, Copos“ si "Tradator“.

Reprezentantul "Militiei” a precizat ca sunt indicii care sa ii ajute pe anchetatori la identificarea celor trei persoane. Incoltit de fani, bossul giulestenilor i-a invinovatit pe oamenii lui Fathi Taher pentru situatia in care a ajuns clubul.

"Eu voi avea foarte multa consideratie pentru suporteri, dar ei trebuie sa fie mai atenti la cei care au condus clubul si au facut transferurile din martie anul trecut pana acum. Daca au ceva de reprosat, celor care au condus clubul incepand din martie 2008 trebuie sa le reproseze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.