Finantatorul din Ghencea ar vinde clubul si pe cinci milioane de euro, dar cumparatorul ar trebui sa-i achite lui Becali imprumuturi de 18 milioane de euro.

Strans tot mai des cu usa de DNA, Gigi Becali devine din ce in ce mai mult patronul din umbra al Stelei. Scos pe tusa din politica, prins cu multe terenuri in palmares de criza imobiliara, Gigi Becali ameninta din ce in ce mai mult ca nu va mai finanta clubul de fotbal. Sambata seara, in direct la Realitatea TV, a declarat ca asteapta cumparatori, stabilind chiar un pret de dumping pentru Steaua, cu un milion sub ce a primit de la seici pentru finul Mirel Radoi.

"Sa se vada cum e fara Becali. Nu sunt obligat sa dau bani la Steaua. Dupa tot ce am facut, am facut de domeniul imposibilului, Steaua a fost de trei ori in Liga Campionilor. M-am saturat! De la Steaua mi se trage si problema cu DNA“, a afirmat Gigi Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.