O partida din campionatul brazilian a fost oprita pentru aproximativ zece minute dupa ce arbitrii au analizat pentru mai multe minute daca balonul a intrat in plasa unei porti, informeaza Reuters.

Meciul dintre Boavista si Botafogo, din campionatul Carioca, s-a desfasurat normal pana cand atacantul oaspetilor, Alessandro, a trimis mingea in poarta dupa o lovitura de cap, in repriza a doua. Jucatorii lui Botafogo au sarbatorit golul, dar la reluarile televiziunii s-a vazut cum mingea a lovit terenul, apoi a intrat in plasa printr-o gaura din plasa portii.

Fotbalistii de la Boavista au protestat la decizia arbitrului, care a acordat golul, iar dupa cateva minute de discutii, centralul si-a mentinut decizia. Protestele gazdelor au continuat, iar golul a fost validat din nou, dupa ce brigada de arbitri s-a consultat pentru inca trei minute.

Jucatorii de la Boavista au refuzat sa reinceapa meciul, iar dupa alte cateva minute arbitrul a decis sa anuleze golul si a acordat aut de poarta.

Antrenorul lui Botafogo, Ney Franco, a afirmat ca arbitrii au folosit imaginile televizate pentru a lua o decizie, iar acest lucru este interzis. "O persoana care era in cabinele televiziunilor a discutat cu oficialii, din acest motiv a fost anulat golul", a explicat Franco.

Botafogo a castigat meciul cu scorul de 2-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.