Conducerea clubului moldovean si tehnicianul Viorel Modovan au decis ca fotbalistii Marian Aliuta, Nemanja Jovanovic si Petar Jovanovic sa fie pusi pe lista de transferuri, ei parasind saptamana aceasta cantonamentul echipei din Portugalia, insa nu vor fi cedati ca jucatori liberi.
"Am vorbit cu Moldovan si Porumboiu si mi-au comunicat ca nu mai fac parte din lot. A fost foarte urat din partea lui Moldovan, pentru ca m-a trimis acasa la mijlocul cantonamentului. M-am simtit penibil, tot el imi spusese inainte sa plecam in Portugalia ca se va baza pe mine. Cred ca mi se trage de la discutiile dure pe care le-am avut in toamna. Mi-au spus ca pentru 100.000 de euro pot pleca la orice formatie. Cine sa mai dea pe mine atatia bani la 31 de ani?", a spus Aliuta, potrivit NewsIn.

Mijlocasul sustine ca daca nu isi va gasi echipa, pe 1 februarie se va prezenta la antrenamentele echipei moldovene. "Eu vreau sa ma lase jucator liber. Renunt si la banii restanti pe patru luni, dar sa fiu jucator liber. Daca nu imi voi gasi echipa, pe 1 februarie o sa ma prezint la antrenamente. Eu am contract cu ei, sunt obligati sa ma primeasca la pregatirile primei echipe. Sper sa ma inteleg cu ei pana la urma si sa plec de la Vaslui. Imi voi depune maine la Liga o hartie cum ca ei au renuntat la mine fara acordul meu, pentru ca ma astept sa zica apoi ca nu m-am prezentat la pregatiri", a incheiat jucatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.