Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat dupa debutul lui Mirel Radoi la Al-Hilal ca a plans de bucurie la golul marcat de finul sau in meciul cu Al-Nasr si si-a exprimat regretul ca acesta nu a avut norocul sa ajunga la o echipa mare.

"In momentul in care a marcat Radoi am plans de bucurie. Nu m-am bucurat asa nici cand a castigat Steaua. Fata de valoarea pe care o are, el n-a avut niciodata noroc in fotbal. Daca avea noroc, acum era la o echipa mare", a declarat Gigi Becali, potrivit NewsIn.

"M-am bucurat si pentru Olaroiu, ca raspunde pentru acest transfer, dar si pentru mine ca nu am dat gres atunci cand am l-am vandut pe acesti bani si ca am avut mana buna", a mai spus Becali, care a adaugat ca nu regreta ca l-a lasat pe finul sau sa plece la arabi.

"Nu l-am regretat deloc, eu nu fac lucruri pe care sa le regret",
a spus Becali, in ciuda emotiei pe care o clamase anterior.

In final, Becali a promis ca va merge la unul din meciurile echipei lui Olaroiu si Radoi. "Niciodata in viata nu mi-am dorit sa ajung in Arabia, dar la un meci important al lor vreau sa merg", a spus Becali.

Fostul capitan stelist Mirel Radoi a debutat vineri la noua sa echipa, Al-Hilal, in derby-ul jucat cu Al-Nasr, scor 2-0, si a fost autorul celui de-al doilea gol pentru formatia antrenata de Cosmin Olaroiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.