Marian Aliuta s-a aflat vineri la Salonic, unde impreuna cu impresarul sau, Dumitru Tudor, au ajuns la un acord privind transferul rapidistului la formatia PAOK Salonic. E vorba de un contract valabil pana in 2008, Aliuta urmand sa primeasca 400.000 de dolari pe sezon, plus primele de joc. Se asteapta ca la inceputul acestei saptamani cele doua cluburi sa inceapa tratativele. Rapid cere pentru transferul lui Aliuta 500.000 de dolari. Mijlocasul Rapidului a ajuns in Giulesti in aceasta vara de la Steaua pentru 150.000 de dolari.

Clubul francez Paris Saint-Germain este interesat de transferul lui Rica Neaga. Clubul parizian il monitorizeaza de mai multe luni pe atacantul Stelei si doreste achizitionarea lui. Este foarte posibil ca Neaga sa plece saptamana viitoare la Paris, pentru inceperea tratativelor. Patronul Gigi Becali pare dispus sa-i dea drumul jucatorului. In vara Neaga a ratat transferul la Alania Vladikavkaz, unde ar fi trebuit sa primeasca pentru trei sezoane 1,5 milioane de dolari. Steaua ceruse atunci pentru transferul jucatorului un milion de dolari.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.