Atacantul Rapidului, Pierre Boya, va semna un contract pe patru ani cu formatia franceza de prima liga Grenoble, dupa ce cluburile au ajuns la un acord pentru transferul sau.

"Atacantul camerunez Pierre Boya va purta culorilor clubului alpin pentru patru ani. Jucatorul de 25 de ani venit de la Rapid Bucuresti va intari atacul lui Grenoble. Pana la debutul de saptamana viitoare, el va trebui sa treaca peste testele medicale pentru a deveni oficial jucatorul lui Grenoble", scrie NewsIn.

Boya, care se afla in cantonament cu Rapid in Poiana Brasov, va pleca duminica in Franta pentru a efectua vizita medicala, iar apoi se va intoarce la Bucuresti pentru a-si incheia conturile cu formatia giulesteana.

Fotbalistul in varsta de 25 de ani s-a transferat la Rapid in vara anului 2007, iar in aceasta perioada a evoluat in 32 de meciuri in prima liga si a marcat opt goluri. Acesta a fost implicat in mai multe scandaluri in ultimul an, fiind amendat atat de politisti, cat si de conducerea clubului pentru consum de bauturi alcoolice, atat la volan, cat si in autocarul echipei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.