Un barbat a patruns, vineri, pe terenul de tenis unde surorile Williams jucau meciul de dublu cu perechea Ayumi Morita (Japonia)/Martina Muller (Germania), si a intrerupt partida de la Australian Open, informeaza Reuters.

Fortele de ordine l-au evacuat imediat pe barbat, el reusind sa ramana pe teren doar 14 secunde, au anuntat organizatorii: "In arena, principala noastra preocupare este siguranta jucatorilor. Cei care se ocupa de paza sunt instruiti sa nu urmareasca persoanele turbulente, ci sa ramana alaturi de tenismeni".

Surorile Williams au castigat partida, scor 6-3, 6-3, informeaza NewsIn.

Acest incident a venit la putin timp dupa ce la meciul dintre Novak Djokovic si Amer Delic, intre mai multi spectatori sarbi si bosniaci a izbucnit un conflict. Astfel, politia a arestat doua persoane si a evacuat alte 30 din arena, dupa ce suporterii au inceput sa arunce cu scaune si sa isi dea pumni. Amer Delic reprezinta Statele Unite, dar este originar din Bosnia, si a fost invins de Djokovic cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, 7-6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.