Oamenii de afaceri Nasser si Jassem Al-Kharafi din Kuwait sunt interesati sa cumpere clubul Liverpool si au facut actualilor proprietari o oferta de aproximativ 530 de milioane de euro, potrivit cotidianului britanic The Times.

Actualii proprietari ai clubului Liverpool, americanii Tom Hicks si George Gillett, au cumparat Liverpool la inceputul anului 2007, pentru o suma de peste 250 de milioane de euro, informeaza NewsIn.

Clubul a fost lovit in ultimul timp de criza economica mondiala, fapt ce a dus si la stoparea proiectului pentru construirea unui nou stadion.

De asemenea, in curand, clubul Liverpool va fi nevoit sa isi renegocieze datoriile pe care le are fata de banci, cele mai importante fiind cele de la RBS si Wachovia.

Familia Al-Kharafi, din care fac parte si fratii Nasser si Jassem, conduce un fond de investitii care are implicatii in numeroase domenii, printre care financiar, inginerie sau telecomunicatii.

In campionatul englez, Manchester City este condusa de familia regala din Abou Dhabi, in timp ce Chelsea ar putea fi cumparata, conform ultimelor informatii, de un grup de afaceri din Emiratele Arabe Unite, desi londonezii au negat acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.