Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova a fost amendata de Federatia Internationala de Tenis (ITF) pentru ca nu s-a prezentat la o conferinta de presa si a devenit astfel prima femeie sanctionata la Australian Open, ea alaturandu-se unui grup de 18 barbati, informeaza Reuters.
Potrivit NewsIn, sportiva ceha a primit o amenda de 2.000 de dolari, pentru ca nu s-a prezentat la conferinta de presa de dupa meciul din primul tur al turneului de Mare Slem, in care a fost eliminata de Bremond Severine (Franta).

Nicole Vaidisova a fost numarul 7 in clasamentul mondial WTA, insa anul 2008 nu a fost foarte bun pentru ea, iar acum se afla in afara primelor 50 de tenismene din lume.

Pana acum, la Australian Open au mai fost amendati, printre altii, rusul Dmitry Tursunov (3.000 de dolari), australianul Lleyton Hewitt (1.500 de dolari) si americanul Ryan Sweeting (1.000 de dolari), toti priminid sanctiunile pentru abuzuri verbale.

In total, ITF a aplicat amenzi de 12.250 de dolari, acesti bani urmand sa fie redirectionati spre dezvoltarea turneului de la Melbourne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.