Portarul lui CFR Cluj a primit interdictie sa mai evolueze in Liga I pentru neplata unei datorii de 200.000 de euro catre Sportul Studentesc, in conditiile in care fotbalistul castiga in Regie 20.000 de euro pe sezon.
Decizia a fost luata miercuri dupa amiaza de catre Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor, de la FRF, ultima instanta din fotbalul romanesc, fiind publicata pe site-ul federatiei fara alte explicatii.

Este curios cum un fotbalist cu 20.000 de euro pe sezon, cum avea Stancioiu la Sportul Studentesc, a plecat in 2006 din postura de fotbalist liber de contract, dar cu o datorie catre club de 200.000 de euro. "Eu nu am nici o datorie la Sportul", a spus Stancioiu.

Vasile Siman, patronul echipei bucu­restene, sustine ca nu are nimic cu portarul campioanei, dar nici nu face lumina in acest caz.

"Daca vroiam sa-i fac rau inten­tionat lui Stancioiu, asa cum s-a spus, o faceam demult, pentru ca am avut aceasta sansa de cand s-a dat decizia. Daca litigiul e vechi de doi ani, de ce credeti ca abia acum mi-am cerut banii? Inseamna ca am avut un motiv bine-intemeiat.

Problema aceasta este legata de o chestie din trecut, cand cineva a gresit fata de mine. Intelegeti-ma ca nu vreau sa dau nume acum, dar in nici un caz nu este vorba de Edi Stancioiu sau de conducatorii de la Cluj, cu care am o relatie foarte buna!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.