Presedintele FRF sustine ca Piturca ar trebui sa ramana indiferent de finalitatea campaniei de calificare la turneul final, la o zi dupa ce ii cauta inlocuitori.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat miercuri ca echipa nationala se va califica la un turneu fotbalistic major in urmatorii trei ani si a precizat ca Victor Piturca ar trebui sa ramana selectioner, chiar daca tricolorii rateaza pariciparea la CM 2010.

"Ii asigur pe toti suporterii echipei nationale ca Romania va merge la un turneu final de campionat mondial sau european pana in 2012 inclusiv. Am avut un start mai slab in actuala campanie de calificare, insa sper ca finalul va fi fericit. Daca jucatorii nostri sunt sanatosi, sunt sigur ca vor da totul pe teren pentru a obtine biletele pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud", a afirmat conducatorul FRF, care a adaugat ca fiecare tricolor va incasa 115.000 de euro in cazul in care Romania se va califica la CM din 2010.

Sandu este de parere ca Victor Piturca, care a declarat in mai multe randuri ca renunta la functia sa la finalul mandatului, in 2010, trebuie sa ramana in continuare selectionerul reprezentativei tricolore: "Romania are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2010, chiar daca noi nu suntem Germania sau Anglia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.