Clubul italian Fiorentina a anuntat joi, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, ca atacantul roman Adrian Mutu a fost supus unui nou control medical si se asteapta sa fie refacut in aproximativ zece zile

"Fiorentina anunta ca fotbalistul Adrian Mutu a efectuat un consult medical la profesorul Carlo Bufalini, care a confirmat progresele evidente ale terapiei efectuate la cotul la care a suferit o luxatie, dar persista o instabilitate articulara. El poate relua antrenamentele pe terenul de joc, dar cu un bandaj. Perioada de indisponibilitate este estimata la zece zile", se arata in comunicatul gruparii din Serie A, citat de NewsIn.

Atacantul roman a suferit accidentarea in repriza a doua a meciului cu Lecce, pierdut cu scorul de 1-2, in etapa a 18-a din Seria A. Jucatorul a parasit terenul pe targa, el fiind accidentat si in trecut la cotul stang.

Fiorentina va intalni in urmatoarea etapa din Serie A pe Juventus, in deplasare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.