Pugilistul roman Lucian Bute isi va apara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pe data de 13 martie, la Montreal, in fata columbianului Fulgencio Zuniga, a anuntat joi clubul Interbox.

Campionul mondial IBF supermijlocie, Lucian Bute, va boxa cu Fulgencio Zuniga in cadrul unei gale care va fi gazduita de Bell Centre din Montreal, relateaza NewsIn.

Fulgencio Zuniga are in palmares 22 de victorii, dintre care 19 au fost obtinute prin KO. El este clasat pe locul 9 in clasamentul WBO si pe a 10-a pozitie in ierarhia WBC.

"Zuniga are o lovitura de dreapta puternica si un stil de lupta agresiv, care este pe placul lui Lucian", a explicat alegerea Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, care a recunoscut si ca unul din motivele pentru care a fost ales ca oponent columbianul a fost si interesul care i-a fost acordat acestuia de televiziuni.

"Meciul cu Zuniga va fi o lupta foarte agresiva. Sunt pregatit si vreau sa le ofer fanilor un adevarat spectacol. Meciul va fi un test important pentru mine", a declarat la randul sau campionul roman.

Initial, Lucian Bute a intentionat sa isi apere titlul in fata danezului Mads Larsen, insa negocierile privind disputarea meciului in Europa au esuat in ultimul moment.

Campionul roman, care isi va apara pentru a treia oara titlul mondial, are in palmares 23 de victorii din tot atatea meciuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.