Perechea Andrei Pavel/Horia Tecau s-a impus astazi in fata cuplului Simon Aspelin (Suedia)/Pavel Vizner (Cehia), cap de serie numarul 10, scor 6-1, 7-6, in cadrul unui meci din mansa inaugurala a turneului de Mare slem de la Australian Open

Pavel si Tecau sunt singurii romani ramasi in competitia masculina de dublu, iar in turul doi vor intalni cuplul Ivo Karlovic (Croatia)/Jean-Claude Scherrer (Elvetia), relateaza NewsIn.

Romania a mai avut un reprezentat pe tabloul de dublu, Victor Hanescu, care a fost eliminat inca din runda inaugurala. Tenismenul Victor Hanescu a fost eliminat in turul 2 la simplu de israelianul Dudi Sela, in timp ce la dublu romanul a iesit inca din primul tur al turneului de Mare slem de la Australian Open, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Hanescu a fost invins de Dudi Sela, scor 3-6, 3-6, 2-6, iar la dublu a facut pereche cu ibericul Guillermo Garcia-Lopez si a fost invins de cuplul australian Andrew Coelho/Joseph Sirianni, scor 7-6, 1-6, 4-6.

Dupa infrangerea din turul doi a lui Victor Hanescu, Romania nu mai are niciun reprezentant pe tabloul principal de simplu de la Australian Open.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.