Gruparea Galatasaray are restante financiare de 400.000 de dolari fata de Gheorghe Hagi, care a demisionat sambata, a anuntat cotidianul Milliyet. Jurnalul turc relateaza ce s-a intamplat la vestiare dupa meciul cu Denizlispor, in urma caruia Hagi si-a anuntat demisia. Tehnicianul le-a spus jucatorilor ca nu ii va mai pregati in sezonul viitor, iar fotbalistul Rigobert Song i-a multumit lui Hagi pentru ca l-a ajutat sa se adapteze la Galatasaray.

"Cand am venit aici mi-a fost teama ca ma voi simti singur. Insa nu am mai intalnit niciodata o astfel de atmosfera. Colegii au fost foarte apropiati de mine, dar cel mai mult m-ati ajutat dumneavoastra. Daca nu ati fi fost dumneavoastra, nu m-as fi adaptat atat de usor", i-a spus Song tehnicianului roman. Gheorghe Hagi i-a sfatuit pe jucatori sa nu multumeasca niciodata antrenorului. "Voi sunteti adevaratele valori. Fara voi, antrenorii nu pot face nimic. Noi trebuie sa va multumim voua", a adaugat Hagi, care a fost imbratisat apoi de toti jucatorii.

Milliyet precizeaza ca ceea ce l-a determinat pe Hagi sa demisioneze a fost dialogul pe care secundul sau, Gabi Balint, l-a avut cu managerul clubului, Bulent Tulun, in urma cu cateva zile. Balint a mers la Tulun ca sa il intrebe cand isi va primi salariul, iar acesta i-a spus, fara sa fie intrebat, ca exista trei variante pentru postul de antrenor principal. "Sa nu-ti fie teama, Hagi este pe primul loc", a precizat Tulun.

Potrivit cotidianului Hurriyet, Gheorghe Hagi s-a suparat pe conducerea clubului, deoarece la ceremonia care a avut loc dupa finala Cupei Turciei, castigata in fata formatiei Fenerbahce, s-au grabit sa se urce pe podium pentru a primi medalii oficialii gruparii, astfel nu le-au mai ramas medalii unor jucatori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.