Steaua se afla din nou la mana unui seic. Dupa ce Abdulrahman bin Musaad, patronul lui Al-Hilal, a scos clubul ros-albastru din criza, platind 6 milioane de euro pe Radoi, acum Salman bin Ibrahim Al-Khalifa ii poate infunda pe romani o data cu judecarea plangerii de rasism depusa la FIFA de turcul Yesilova.

Seicul din Bahrain este vicepresedintele Comisiei de Disciplina al forului mondial si poate avea un cuvant important de spus in excluderea Stelei din cupele europene.

Gigi Becali a decis, la sfarsitul anului 2008, sa il dea afara pe preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova (40 de ani), adus in prima parte a campionatului de Dorinel Munteanu. Motivul oficial al demiterii a fost acela ca Yesilova nu si-ar fi indeplinit sarcinile asa cum trebuia. Turcul a sustinut insa altceva.

El a declarat ca Becali i-a spus ca aduce ghinion echipei pentru ca este musulman. Astfel, preparatorul fizic a reclamat clubul la Comisia de Disciplina a FIFA. Prima audiere a avut loc deja. “Nu vreau sa mai spun nimic pana nu se va da decizia. Am fost la Zurich, le-am explicat tot ce aveam de spus si astept sa vad ce se va intampla”, a informat Yesilova.

"Am primit un fax de la FIFA pe care l-am trimis mai departe Stelei. Domnul Gigi Becali trebuie sa trimita un raspuns, iar Comisia din cadrul Federatiei internationale urmeaza sa judece cazul. Nu vreau sa ma pronunt asupra sanctiunilor pe care le risca formatia din Ghencea“, a declarat Florin Prunea, directorul Departamentului Relatii Internationale din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. FIFA va da verdictul final pe 20 februarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.