Fostul presedinte din Giulesti sustine ca Fathi Taher si George Copos au vrut sa se pacaleasca reciproc si au ramas pacaliti amandoi.

Dinu Gheorghe, presedin­tele executiv de la FC Brasov, a declarat ieri ca George Copos si Fathi Taher au vrut sa se pacaleasca unul pe altul in tranzactia de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni al FC Rapid si, in cele din urma, au ramas pacaliti amandoi.

"Copos nu joaca nici un teatru, are foarte multe pe cap, nu are timp sa faca scenarii cu pacaleli, nepacaleli. Copos si Taher au vrut sa se paca­leasca unul pe altul si au ramas pacaliti amandoi. Nu stiu ce a urmarit fiecare, ce a gandit fiecare, dar e pacat ca s-a ajuns aici", a spus cel care a condus gruparea giulesteana pana in 2006.

"Vama"considera ca Rapid a ajuns in situatia actuala din cauza greselilor facute de patroni si de conducatori. "Adevarul este insa ca s-au facut greseli foarte mari. Acum depinde ce urmari sunt. S-au facut greseli din toate punctele de vedere.

Toata lumea a gresit, si patronii, si cei care au condus. Nu a gresit un singur om, nu a gresit portarul de la baza Pro Rapid, au gresit cei care au avut putere de decizie. Pacat, pentru ca au avut vara trecuta o conjunctura nemaintalnita la Rapid", a explicat "Vama".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.