Avocata sa, Alina Ciul, a cerut ca procesul referitor la “Valiza” sa fie mutat la Bucuresti pentru ca un clujean a postat pe un blog oferta unei recompense de 50.000 de dolari “celui care va grabi sfarsitul” patronului stelist.

Mesajul unui presupus suporter clujean care instiga la asasinarea lui Gigi Becali contra sumei de 50.000 de dolari, postat pe Internet in luna martie 2008, este unul dintre motivele invocate de avocata Alina Ciul, in cererea de stramutare a dosarului "Valiza", de la Curtea de Apel Cluj.

Avocata Alina Ciul, trimisa in judecata alaturi de Gigi Becali, arata in cererea de stramutare, ca "in martie 2008 o persoana a carei identitate a ramas necunoscuta, a postat pe un blog un mesaj prin care anunta ca ofera 50.000 de dolari celui care 'va grabi sfarsitul lui Gigi Becali'". "In scurt timp vom avea 50.000 de dolari stransi si ii vom pune ca recompensa pentru cine ii va grabi sfarsitul lui Becali.

"Becali trebuie sa moara", este mesajul postat de presupusul suporter clujean, citat in cererea de stramutare inaintata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, caz care se afla pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5.

Un alt motiv pentru care Ciul solicita stramutarea este cel al influentei pe care o pot avea unele persoane publice din municipiul Cluj-Napoca. "In speta de fata, in orasul de resedinta al instantei Curtiia de Apel Cluj, care solutioneaza dosarul, sunt rezidente cele doua cluburi rivale ale Stelei, Universitatea Cluj si CFR Cluj 1907. Cele doua cluburi sunt sustinute de persoanlitatile locale cu influenta in viata publica a Clujului prin functiile pe care le detin in structurile publice locale datorita implicarii directe in activitatea unor partide politice cu structuri la nivel national", se arata in cererea de stramutare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.