Marea gimnasta a primit o invitatie la unul din balurile inaugurale in cinstea presedintelui, dar nu a putut sa participe .

Fosta campioana olimpica la gimnastica Nadia Comaneci se numara printre simpatizantii presedintelui american Barack Obama. “Pe Obama l-am vazut prima oara, in urma cu patru ani, cand in calitate de senator tinea un discurs la televizor. Mi-a placut foarte tare si mi-am zis: Uite un tip destept si convingator care ar merita sa candideze la presedintie.

Nu ma asteptam sa devina insa primul om al Americii atat de repede”, spune Nadia, care a fost invitata la Washington pentru a-l cunoaste pe noul presedinte american.

“Noi suntem buni prieteni cu familia Kennedy, care ne-a invitat la unul dintre balurile organizate cu ocazia investirii lui Obama.

Din nefericire, totul a fost prea din pripa si cum nu aveam nimic aranjat cu cel mic (n.r. - Dylan Paul, fiul Nadiei), a trebuit sa refuzam.

Oricum, in urmatorii patru ani vom avea ocazia sa ne cunoastem cu familia Obama. Mai ales ca el este din Chicago, iar eu si Bart suntem in Comitetul de sustinere al orasului Chicago pentru organizarea Olimpiadei din 2016.”


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.