Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat miercuri ca suspendarea lui Eduard Stancioiu este corecta, insa pune la indoiala documentele pe baza carora membrii Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor (CNSL) au judecat.

"O sa platim, si Stancioiu o sa isi recapete dreptul de joc. Comisiile au judecat corect cazul, dar documentele nu au fost bune si eu le pun la indoiala. E ceva necurat la mijloc. Hotararea este deja data si nu mai este cale de atac, trebuie sa o punem in executare. Daca nu are Edi banii, are clubul si o sa il ajutam, nu e nicio problema", a declarat Iuliu Muresan.

Portarul formatiei CFR Cluj, Eduard Stancioiu, nu va mai putea evolua in meciurile programate in Liga I, ca urmare a unei decizii luate miercuri de Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) in privinta unor datorii pe care jucatorul le are fata de fostul sau club Sportul Studentesc.

CNSL a luat hotararea de a-l sanctiona pe jucatorul Eduard Stanciou cu interzicerea dreptului de joc pana la achitarea integrala a obligatiilor de plata catre SC FC Sportul Studentesc, conform art.24 A, pct. 4, lit.b, din RSTJF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.