Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca nu s-a prezentat la procesul in care este judecat pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata, pentru ca nu a avut timp, si considera actiunea procurorilor de la DNA "un adevarat circ".

"Nu am timp sa ma duc la toate prostiile, pentru ca astea sunt facute doar asa ca sa ma puna pe mine pe drumuri. De ce sa ma duc la proces degeaba? Nu am timp sa ma duc acolo pentru circ, iar cazul Valiza asta e, un circ. S-a amanat tot pentru februarie, dar nu poate fi decat un rezultat, e simplu.

Premierea e premiere, iar mita e mita, nu poti sa spui altceva. Daca ar fi altfel, atunci si aia care ar da mita ar zice ca premiaza si nu s-ar mai duce nimeni la puscarie", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Curtea de Apel Cluj a amanat, miercuri, pentru data de 18 februarie, la cererea inculpatilor, judecarea Dosarului Valiza, in care patronul clubului Steaua, Gigi Becali, este judecat pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In sala au fost prezenti doar inculpatii Raul Volcinschi si Radu Marino, care au avut avocati alesi, restul inculpatilor anuntand instanta, prin fax, ca solicita amanarea cauzei pentru angajare de aparator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.