Fotbalistul roman este pe locul intai intr-un clasament al sportivilor care au folosit cel putin o data droguri recreationale si au fost sanctionati din aceasta cauza, relateaza The Mirror

"Chelsea l-a dat afara pe atacantul roman, avand in vedere cele sapte luni de suspendare dupa ce a fost depistat pozitiv in 2004. Vara trecuta, FIFA i-a ordonat sa plateasca aproximativ 17 milioane de euro compensatii fostului sau club, dar jucatorul a depus apel", scrie sursa citata de NewsIn, despre Adrian Mutu.

Locul secund in clasament este ocupat de un alt fotbalist de la Chelsea, Mark Bosnich, care in 2003 a fost suspendat pentru noua luni dupa ce a consumat cocaina. El a sustinut ca cineva i-a introdus intentionat drogurile in bautura.

Pe pozitia a treia a fost clasat Dock Ellis, un fost jucator de baseball, care a decedat luna trecuta.

Sportivul a fost acuzat ca s-a drogat chiar in ziua in care avea un meci. "Mingea era cateodata mica, alta data mare. Uneori il vedeam pe cel care prinde mingea, alte ori nu", si-a adus el aminte in autobiografie.

Din topul celor zece sportivi mai face parte Martina Hingis (tenis), Kieren Fallon (jocheu), Diego Maradona, Mark Lewis-Francis (atlet), Pieter de Villiers (rugby), Russell Garcia (hochei pe iarba), Ed Giddins (crichet).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.