Fundasul stanga al Stelei, Petre Marin, a declarat marti, dupa terminarea amicalului disputat cu FC Zurich, scor 2-2, ca din punctul sau de vedere Sorin Ghionea ar trebui sa fie noul capitan al ros-albastrilor intrucat el prelua aceasta responsabilitate si pe vremea lui Mirel Radoi.

Sunt lucruri de pus la punct, si prin joc le vom face si mai bine. Si cand era Mirel capitan, Sorin Ghionea era vicecapitan. Acum, plecand Mirel, cred ca se intelege cine va fi capitanul. Sorin este dupa parerea mea cel care ar trebui sa fie noul capitan, noi jucatorii vom decide. M-as bucura sa fiu eu capitanul, dar eu as vrea sa fie un coleg mai tanar", a spus Petre Marin la GspTV.

Fundasul central Alexandru Tudose a apreciat gradul de dificultate al meciului incheiat la egalitate cu FC Zurich si a opinat ca s-a acomodat cu atmosfera din cadrul primei echipe: "A fost foarte bine, un meci destul de greu avand in vedere ca suntem in perioada de pregatire. M-am integrat perfect, dar nu cred ca-i voi lua numarul 6 lui Radoi, pentru ca acest numar este ca un simbol, la fel cum este numarul 7 al lui Marius Lacatus. Ce numar mi se va da, pe ala il voi purta".

Steaua a remizat, marti, cu gruparea elvetiana de prima liga FC Zurich, scor 2-2, in cadrul celui de-al doilea meci amical pe care ros-albastrii l-au sustinut in stagiul de pregatire din Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.