Fostul antrenor al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca a vorbit zilele trecute cu directorul general al giulestenilor, Grigore Sichitiu, iar acesta i-a promis ca va rezolva situatia restantelor financiare

"Am vorbit cu domnul Grigore Sichitiu si mi-a spus ca o sa fie o sedinta la club. Mi-a spus ca marti m-ar putea suna pentru a-mi da vesti bune. Daca s-au intalnit luni si au facut rost de bani, atunci e foarte bine. Astept sa primesc restantele", a declarat portughezul Jose Peseiro.

Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, a declarat, luni, dupa sedinta tinuta la Pro Rapid, ca oficialii clubului au facut un imprumut de 500.000 de euro pentru a plati datoriile catre jucatori, care nu si-ai mai primit banii de cateva luni, dar si pentru a-i achita restantele fostului antrenor Jose Peseiro, pentru ca acesta sa nu depuna memoriu la FIFA impotriva echipei din Grant.

Antrenorul lusitan, care a preluat formatia in urma cu 6 luni, a ajuns zilele trecute la un acord cu oficialii giulesteni pentru rezilierea contractului, in schimbul a aproximativ 300.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.