Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat la plecarea echipei in cantonamentul in Antalya, ca de fiecare data cand a ajuns pe banca echipei din Stefan cel Mare a avut acelasi obiectiv, castigarea campionatului.

"De cand am venit la Dinamo sunt condamnat sa castig titlul. Actionarii investesc foarte multi bani si e normal sa-si doreasca performante", a spus Rednic, potrivit NewsIn, care a adaugat ca asteapta cu nerabdare revenirea pe gazon a lui Ianis Zicu: "Il astept foarte mult pe Zicu, el a trecut printr-o perioada foarte grea. In primul cantonament va face pregatire separata, iar in al doilea va intra treptat in meciuri".

Tehnicianul dinamovist a mai afirmat ca jucatorii sai trebuie sa se pregateasca foarte bine pentru a castiga titlul la finalul sezonului: "Avem deja 10 zile de pregatire, urmeaza o perioada grea, avem doua meciuri amicale, poate chiar trei, inca nu se stie sigur. Vor fi trei antrenamente pe zi, ne-am pregatit si ne vom pregati in continuare foarte bine. Baietii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa munceasca foarte mult pentru a ne indeplini obiectivele. Stiu ca in Antalya sunt si Poli si CFR Cluj, dar eu nu am timp de spionaj, ma intereseaza doar de echipa mea".

Mircea Rednic a mai declarat ca atacantul Claudiu Niculescu s-a accidentat din cauza conditiilor precare de pregatire din aceasta perioada de la noi din tara: "Jucatorii deja acuza probleme musculare si de tendoane din cauza terenurilor sintetice pe care ne pregatim in tara. De altfel, Claudiu Niculescu a suferit o entorsa din cauza acestor terenuri. O sa inceapa de maine antrenamentul normal".

Antrenorul alb-rosilor a incheiat spunand ca nu va mai transfera un alt fundas in cazul in care Julio Cesar va parasi formatia din Stefan cel Mare: "Julio Cesar se va pregati cu echipa. El va face antrenamente suplimentare, pentru ca are de recuperat cele opt zile in care a lipsit de la echipa. Am rabdare cu el, are o intelegere cu clubul, sa vedem ce va urma. Nu ma mai gandesc sa mai transfer un fundas central".

In avionul de Antalya au urcat Blay si Bostina, cei doi aflandu-se in ultimele sase luni de contract si vor negocia in perioada urmatoare noi intelegeri cu clubul. Si brazilianul Julio Cesar a mers cu echipa in cantonament, el dorind sa-si rezilieze contractul cu Dinamo, conducatorii incercand sa se desparta de fundas in schimbul unei sume de bani.

Au lipsit Ze Kalanga, mijlocasul fiind in tara natala din cauza decesului fratelui sau, si Zie Diabate, care este convocat la nationala Under 20 a Coastei de Fildes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.