Competitia de schi din Romania la care fusese invitat multiplul medaliat olimpic si mondial Alberto Tomba, care trebuia sa se desfasoare intre 23 si 24 ianuarie, a fost amanata, cel mai probabil, conform primarului orasului Azuga, Adrian Purcaru, pentru sfarsitul lunii februarie.

"Deocamdata nu s-au gasit fondurile necesare sa organizam competitia pe 23-24 ianuarie.

Nu am vrut sa facem ceva pe graba. Vrem sa organizam aceasta competitie in jurul lui Alberto Tomba si nu putem sa facem ceva la intamplare. Acum am gasit sponsorii necesari si speram ca la sfarsitul lui februarie sa aiba loc acest eveniment, insa nu pot spune asta cu siguranta.

Noi incercam sa organizam acest eveniment inca din septembrie, octombrie“, a declarat edilul din Azuga, Adrian Purcaru.

In data de 24 noiembrie 2008, Dan Malusel, membru al Biroului Federal al Federatiei Romana de Schi si Biatlon, declarase pentru Mediafax ca Alberto Tomba a fost invitat de onoare la Cupa FRSB FIS la schi, care urma sa se desfasoare in Azuga, in perioada 23-24 ianuarie 2009.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.