Titular in meciul Atalanta-Inter (3-1), capitanul nationalei Romaniei a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren.

Capitanul nationalei de fotbal a Romaniei, Cristi Chivu, a intrat in vizorul presei italiene dupa evolutia modesta din ultima etapa de campionat. Jurnalistii italieni l-au catalogat pe roman drept unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren in meciul pe care formatia sa, Inter Milano, l-a pierdut, scor 1-3, in fata Atalantei.

"Chivu a fost greoi, astfel ca antrenorul Jose Mourinho a decis sa-l scoata de pe teren dupa aproximativ o jumatate de ora”, a notat agentia Datasport, completata de cotidianul "La Repubblica”:

"Alegerea antrenorului creeaza controverse, deoarece punerea lui Chivu la mijlocul terenului nu pare o idee buna.

Portughezul conteaza apoi pe Obinna in locul lui Chivu, dar doar in momentul in care Inter avea deja de recuperat doua goluri”.

Tot in campionatul italian, echipa fundasului roman Stefan Radu, Lazio Roma, a incheiat la egalitate, scor 1-1, cu formatia Juventus Torino. Fostul dinamovist, care a fost integralist, a fost, in schimb, laudat de presa din Italia. "Nu este deloc usor sa opresti atacul lui Juventus, dar fundasul roman Stefan Radu nu a incetat nici un minut sa faca presiune si a reusit aproape de fiecare data sa se plaseze la locul potrivit”, citeaza site-ul Eurosport.it.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.