Presedintele LPF il sfatuieste pe fostul capitan al Stelei sa investeasca in imobiliarele din SUA. Dupa plecarea lui Radoi, Dorin Goian are si el oferte din Rusia.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a militat intotdeauna pentru pastrarea jucatorilor de valoare in campionatul intern, declarand ca jucatorii straini adusi pe banda rulanta scad valoarea Ligii I. Mitica Dragomir nu mai este consecvent atunci cand vorbim despre transferul lui Mirel Radoi de la Steaua in Arabia Saudita, la Al-Hilal.

"Mirel Radoi o sa fie inlocuit pana la urma de cineva. Eu am auzit ca exista cimitire pline de oameni de neinlocuit. Nu exista domnule asa ceva! Asa ziceau inainte si de Ceausescu si acum se traieste si fara el. Ca valoare, eu zic ca Goian ar putea fi noul lider din Ghencea“, a declarat Dumitru Dragomir.

Oficialul LPF considera ca fotbalistii romani nu au spus adevarul atunci cand au declarat ca nu ar fi acceptat o oferta dintr-o tara precum Arabia Saudita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.