Daca vor castiga titlul, jucatorii Timisoarei vor primi cadou din partea patronului Marian Iancu un show cu celebra actrita.

Pe langa banii care ar veni din Champions League, fotbalistii Timisoarei au un motiv in plus pentru a da totul pe teren in retur sa-si adjudece titlul. Patronul gruparii de pe Bega, Marian Iancu, se gandeste sa o aduca pe Pamela Anderson in vestiarul elevilor sai, in cazul in care acestia ar deveni liderii Ligii I sau ar invinge pe Dinamo, anunta sport. ro .

Chiar daca l-a demis fara drept de apel pe cehul Dusan Uhrin, patronul Timisoarei, Marian Iancu, recunoaste ca a lucrat foarte bine cu fostul tehnician. “Am lucrat foarte bine impreuna, e un profesionist adevarat, sa fie lasat omul sa antreneze.

Spre final lucrurile nu au mai mers, eu am avut ultimul cuvant. Dar vreau sa-i fie bine si, inca o data, sa se inteleaga ca omul are tot dreptul sa antreneze in Liga I”, a spus Iancu, intr-un interviu pentru sport.ro.

Desi la un moment dat a vrut sa investeasca la Rapid, finantatorul FC Timisoara, Marian Iancu, nu regreta ca a dat Giulestiul pentru gruparea de pe Bega.

“Da, m-am gandit sa bag bani in Rapid, dar ma felicit ca am ales Timisoara si nu vreau sa renunt nici mort la acest proiect!”, a mai spus Iancu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.