Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat astazi pentru NewsIn ca fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, nu este de neinlocuit si este de parere ca fundasul Dorin Goian ar putea fi noul lider al gruparii antrenate de Marius Lacatus

"Mirel Radoi o sa fie inlocuit pana la urma de cineva. Eu am auzit ca exista cimitire pline de oameni de neinlocuit. Nu exista domnule asa ceva! Asa ziceau inainte si de Ceausescu si acum se trieste si fara el. Ca valoare, eu zic ca Goian ar putea fi noul lider din Ghencea", a declarat Dumitru Dragomir.

Oficialul LPF considera ca fotbalistii romani nu au spus adevarul atunci cand au declarat ca nu ar fi acceptat o oferta dintr-o tara precum Arabia Saudita: "E vorba de o ipocrizie din asta ieftina de Balcani! Doamne, Maica Domnului! Pai, cine refuza doua milioane de dolari pe an? Pai sunt nebuni? Cu banii astia iei 10 apartamente in Las Vegas, le inchiriezi, dupa ai mai iei 10 si in doi ani de zile faci doua milioane si inca ceva peste".

Dumitru Dragomir nu a vrut sa vorbeasca despre primele amicale pe care echipele romanesti le-au jucat in 2009, pentru ca aceste partide de verificare "nu sunt concludente": "Amicalele astea te baga in boala, va spun eu. Cine bate in cantonamente, are probleme in jocurile oficiale".

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu este ingrijorat de ultima evolutie a capitanului nationalei Romaniei, Cristian Chivu, care a fost unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren in ultimul meci din Seria A al echipei sale, Inter Milano, si a glumit pe seama jocului prestat de roman: "Pe frigul asta cui ii mai arde de fotbal".

Dragomir sustine ca Adrian Mutu isi va reveni pana la meciul cu Serbia din preliminariile CM din 2010, in caz contrar lucrurile urmand sa nu fie foarte usoare pentru tricolori. " Adrian Mutu nu poate sa lipseasca la meciul cu Serbia, ca ii dam ordin sa vina. Nici nu se pune probleme sa nu joace, o sa faca el ceva sa fie pe teren. Fara el, suntem in aer", a conchis Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.