Echipele Renault si Williams si-au prezentat, luni, in Portugalia, noile monoposturi pe care le vor folosi in sezonul 2009 din Formula 1.

Renault si-a prezentat noul monopost, botezat R-29, pe circuitul Algrave din sudul Portugaliei, transmite NewsIn, citand AFP. Cei doi piloti ai echipei, dublul campion mondial Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr., au fost cei care au descoperit noul monopost, care are culorile predominante galben si alb.

Directorul general al scuderiei, Flavio Briatore, a fost si el prezent la eveniment. Inaugurat in noiembrie, circuitul portughez are o capacitate de 85.000 de locuri in tribune, iar pista are o lungime de 4.658 de metri si o latime de 14 metri.

Noul monopost al lui Williams, FW-31, a fost prezentat de pilotul de teste Nico Hulkenberg. Masina are culoarea bleumarin si varianta finala va fi gata in februarie, potrivit purtatorului de cuvant al echipei.

Sezonul 2009 din Formula 1 va debuta la 29 martie, cu Marele Premiu al Australiei, disputat la Melbourne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.