26 de suporteri stelisti au fost sanctionati contraventional pentru incidentele de duminica seara, de la meciul de hochei Steaua-Ferencvaros, cand galeria stelista a fost evacuata, potrivit unor surse din Jandarmeria bucuresteana.

Sursele citate afirma ca pentru 18 persoane s-a decis interzicerea participarii la evenimente sportive timp de un an, iar pentru o persoana s-a luat aceasta masura pentru 6 luni, transmite NewsIn.

5 dosare penale au fost dechise pentru ca suporterii au sarit la bataie la Jandarmi.

Suporterii stelisti de la meciul de hochei Steaua- Ferencvaros ar fi sarit la bataie de doua ori, dupa ce jandarmii i-au legitimat pe care din zona in care s-a aruncat o petarda si cand au fost evacuati, a declarat, duminica, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru.

Potrivit lui Militaru, suporterii au aruncat cu o pertada in timpul primei reprize a meciului. La pauza, jandarmii s-au dus sa ii legitimeze pe cei din zona carora a fost aruncata petarda. Atunci a inceput conflictul dintre suporteri si jandarmi.

Prima data au fost ridicate zece persoane pentru a fi duse la Politie, dupa care a fost evaluata galeria. Dupa evacuare, in afara patinoarului, ar fi fi avut loc un nou incident intre jandarmi si supoteri, in urma caruia si alte persoane au fost duse la Politie.

26 de suporteri au fost dusi, duminica, la Sectiile 9 si 12, in urma incidentelor de la meciul de hochei Steaua- Ferencvaros, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Potrivit acestuia, 150 de suporteri au fost escortati de politisti in afara patinoarului "Mihai Flamaropol", pentru a se evita alte incidente.

Suporterii stelisti ar fi scandat lozinci nationaliste si ar fi adus injurii fortelor de ordine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.