Mijlocasul angolez al lui Dinamo, Ze Kalanga, va rata prima parte a turneului de pregatire din Antalya (Turcia), pentru ca se afla in Angola, acolo unde va participa la inmormantarea fratelui sau, care a decedat duminica, informeaza site-ul alb-rosiilor.

Ze Kalanga a fost invoit de antrenorul Mircea Rednic de la cele doua sedinte de pregatire de luni, iar marti va lipsi de la plecarea echipei spre Turcia, el urmand sa se alature lotului dinamovist pe parcursul stagiului de pregatire, informeaza NewsIn.

Pe de alta parte, la primul antrenament de luni al echipei nu au participat Julio Cesar, Gabriel Bostina si Silviu Izvoranu, cei trei pregatandu-se separat, in sala de forta. Ultimul a acuzat o tendinita, in timp ce primii doi trebuie sa recupereze pregatirea pe care au pierdu-o in primele antrenamente, pentru ca au absentat.

Lotul echipei Dinamo va pleca marti, de la ora 10:50, de pe Aeroportul Henri Coanda, spre Antalya (Turcia), acolo unde este prevazut primul stagiu de pregatire. Formatia pregatita de Mircea Rednic va disputa si doua meciuri amicale, cu Sturm Graz si Banik Ostrava, pe 28 si 29 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.