Unul dintre jucatorii clubului Chicago Cubs, Kerry Wood, care va pleca la o echipa din Cleveland, a decis sa cumpere cate o pagina din doua ziare locale, pentru a le transmite un mesaj de despartire fanilor echipei pentru care a jucat 10 sezoane, relateaza NewsIn.
"A fost onoare sa joc la Chicago Cubs in ultimii 13 ani ai carierei mele si sa joc pe cel mai frumos stadion de baseball din lume. Va multumesc voua, suporterilor, care ati fost cei mai buni din intreaga lume si care ati fost alaturi de mine si la bine, si la rau. Voi ramane mereu un fan al celor de la Chicago", a fost mesajul pe care Wood l-a transmis fanilor cu ajutorul ziarelor Chicago Tribune si Chicago Sun-Times.

Kerry Wood a ajuns la 31 de ani, iar din cauza accidentarilor dese nu a putut sa joace la cel mai inalt nivel in ultimii ani, dar pe finalul carierei a semnat un contract valabil pe doi ani cu formatia Indians din Cleveland, contract pentru care va primi 20 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.