Conducatorii clubului Paris Saint Germain au anuntat duminica seara, dupa o reuniune extraordinara, ca vor demisiona in grup, decizie motivata de faptul ca presedintele clubului francez, Charles Villeneuve, a cerut mai multe drepturi

Administratorii clubului parizian s-au intalnit pentru a discuta, duminica, dupa meciul cu Sochaux, scor 2-1, la stadionul Parc de Princes, dupa ce presedintele Charles Villeneuve le-a trimis o scrisoare prin care le cerea sa aiba mai multa putere in cadrul clubului, informeaza NewsIn, citand AFP.

Ceilalti membri ai conducerii au considerat actiunea presedintelui ca fiind una "de sfidare" si au spus ca nu pot lucra impreuna cu un om in care nu pot sa aiba incredere totala. Administratorii i-au cerut lui Villeneuve sa vina in fata lor si sa le explice ce a vrut sa le ceara prin acea scrisoare, insa el a refuzat categoric.

"Nu putem ramane la PSG in conditiile de fata si nu cred ca exista o alta solutie pentru conducerea administrativa. Am fost foarte socat de tot ceea ce s-a intamplat la echipa si pot spune ca nu am mai intalnit o asemenea situatie, mai ales ca totul parea in regula", a declarat fostul presedinte al clubului francez, Simon Tahar, in numele tuturor membrilor conducerii administrative.

Dupa 21 de etape disputat in Ligue 1, PSG se afla pe locul 6, la 6 puncte de liderul Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.