Editia 2009 a turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului, va debuta astazi la Melbourne cu cinci romani pe tabolurile principale de simplu ale competitiei.
Andrei Pavel, Victor Hanescu, Sorana Carstea, Edina Gallovits si Monica Niculescu au avut asigurat accesul direct gratie pozitiilor lor in ierarhia ATP, in timp ce Victor Ionita, Victor Crivoi si Raluca Ioana Olaru n-au reusit sa treaca de cele trei tururi de calificari. Dintre jucatorii nostri prezenti la Antipozi, Andrei Pavel a fost cel mai ghinionist, tragerea la sorti aducandu-i-l ca adversar in turul intai pe scotianul Andy Murray, unul dintre cei mai in forma tenismani ai momentului.

In timp ce "Cneazul" a revenit in activitatea competitionala dupa aproape un an de pauza cauzata de o accidentare la coloana vertebrala, timp in care a avut clasamentul "inghetat", Andy Murray, cap de serie nr. 4, a inceput anul fulminant.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.