Italianul va asista azi la antrenamentele echipei si apoi va semna un contract pe sase luni, cu posibilitatea de prelungire pe inca doi ani.
Antrenorul italian Cristiano Bergodi va prelua de azi conducerea tehnica a formatiei Poli Iasi. "In proportie de 90 la suta raman la Iasi", a declarat italianul la sosirea in Romania, pentru ca dupa cateva ore si dupa intalnirea cu primarul Iasiului, Gheorghe Nechita, sa anunte ca s-a inteles cu oficialii clubului moldovean. "Nu ma sperie situatia de la Poli Iasi. Daca m-as fi speriat, nu as mai fi venit pana aici. Normal ca daca voi semna cu Poli Iasi voi face tot posibilul sa salvez echipa de la retrogradare. Venirea la Iasi nu este un pas inapoi pentru mine. Nici FC National nu era o echipa foarte mare. La fiecare echipa este foarte greu.

La formatiile mari se vrea titlul, dar si Cupa Romaniei, la echipele mai mici se lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oricum ar fi, este greu. Eu am venit la Iasi cu sufletul deschis si cu pasiune", a declarat Cristiano Bergodi, care a afirmat ca ii stie pe jucatorii ieseni. "Normal ca ii stiu pe jucatorii ieseni. "


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.