Radoi, Kone, Culio, Julio Cesar, Julio Cesar Correa si Mara sunt cativa dintre jucatorii care s-au transferat in ultimele zile sau sunt foarte aproape sa-si schimbe echipele.

Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Unirea Urziceni si Steaua incearca in aceasta perioada sa scape de jucatorii care au contracte mari pentru a face economii la bugete.

Piata autohtona a transferurilor a inceput sa se miste, dar intr-un singur sens - exporturi. Cluburile incearca sa-si refaca bugetele vanzand cei mai bine platiti jucatori, fiind practic atinse doua obiective: sunt incasati bani si se fac si reduceri consistente in ceea ce priveste fondul de salarii. Mirel Radoi, Yusuf Kone, Juan Culio, Julio Cesar, Julio Cesar Correa si Bogdan Mara sunt jucatorii care au plecat din Liga I sau sunt foarte aproape sa o faca. Numai acesti sase jucatori castigau, in total, intr-un an, din contracte si prime, 2.500.000 de euro, plecarea lor usurand vistieriile cluburilor.

Steaua a incasat pentru Radoi 6.200.000 de euro de la clubul din Arabia Saudita, Al Hillal, Gigi Becali scapand automat si de un salariu de 300.00 de euro pe an. Conducatorii lui CFR Cluj sunt in negocieri avansate pentru vanzarea a doi dintre jucatorii care au reusit sa se remarce in partidele din grupele Ligii Campionilor: Yusuf Kone si Juan Culio.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.